luni, 30 ianuarie 2017

Lime Crime Perlees Review & Swatches | Lipstick Monday?


Rujurile metalice sunt cel mai nou trend, fiecare firma venind cu noi nuante si formule. Perlees de la Lime Crime sunt niste rujuri clasice, metalice si mate, perfecte pentru persoanele care doresc un efect metalizat.





Probabil ati observat ca am o mica obsesie cu produsele de buze, in special cu rujurile lichide, ele fiind categoria mea preferata de produse de makeup. Am o colectie generoasa de rujuri de la diferite firme si vreau sa va vorbesc despre fiecare in parte, iar cel mai bun mod de a face asta e prin Lipstick Monday! Asadar, in fiecare luni de acum incolo voi posta un articol in care voi vorbi despre tot felul de produse de buze, incepand de azi.


Cu un pret de 18$, aceste rujuri pretind a avea o formula metalica mata si comfortabila, lucru cu care sunt perfect de accord. Se aplica foarte usor, rezista destul de bine (probabil undeva la 4-5 ore fara reaplicare), nu usuca buzele si arata minunat. Ambalajul lor, ca al tuturor produselor de la Lime Crime, este adorabil, iar mirosul dulce de vanilie/prajituri este delicios, dar fara a fi prea intens.
In continuare, va voi prezenta nuantele, de la stanga la dreapta.



Beetle este o nuanta superba de maro-visiniu metalizat ce contine irizatii verzi, avand un aspect duochrome.
Denim, asa cum sugereaza si numele, este un albastru metalic foarte dragut.
Asphalt este un gri metalizat cu particule sclipitoare roz/mov.


Charmed este nuanta mea preferata, fiind un ruj foarte frumos si usor de purtat.
Gemma este de asemenea o nuanta mai naturala, avand o baza maro cu irizatii argintii.
Roswell este un "greige", un nud cu subton rece, fiind varianta metalizata a rujului lichid Cashmere, tot de la Lime Crime.

M-am indragostit de aceste ruuri si le port cu placere destul de des, motiv pentru care le recomand oricui! Acestea fiind spuse, sper ca v-a placut articolul si sper ca va place si ideea de Lipstick Monday!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu